Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till dessa två livsnödvändiga epitet......


Sökande nyfikenhet !

Sökande nyfikenhet
två suveräna epitet
angår bred allmänhet
mycket viktig omständighet

Sökande nyfikenhet
kan aldrig bli för mycket
måste palla trycket
klara hela stycket


Sökande nyfikenhet
ger nya landvinningar
om vi oss besinnar
vi måste ont betvinga


Sökande nyfikenhet
kan revolutionera
och entusiasmera
kanske charmera
och ,nå´n gång, fallera


Sökande nyfikenhet
leder oss till MÅLET
hoppas vi tål ´et
om det slår fel
gör vi ju mer
vi ser alltid FRAMÅT
sitter i "samma båt"......

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 22:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är sökandet ett mål i sig?
Det verkar vara så för somliga.
Då kommer man ju aldrig någon vart.
För mig är målet viktigare än resan.
2010-10-30

    ej medlem längre
Oj-sischen sckittescht-men jag gillar den skarpt;)
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska