Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick bakom okrossbart glas

ett ögonblick
fångat av min inre polaroid
en bild jag inte vågade hålla innan den torkat
mitt förnuft rev sedan fotot i bitar
men mina känslor ramade in det
ett ögonblick bakom okrossbart glas

[tomrum]

tomrum innan timmar
timmar av ord
ord i
samhörighet
enkelhet
givenhet
kalla händer
varma tankar
det var inte orden som tog slut
det var natten



© eatinginside




Fri vers av eatinginside
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside