Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa platta heter

Sad wings of Destiny med Judas Priest och världens bästa låt heter Breaktru med Queen
Och om ni nu vill argumentera med mig om det, så får ni gärna göra det
Jag är öppen för alla kommentarer

Ken Cassel
30/10-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ojojoj...
det finns ju så mycket bra musik...
2010-11-02

  anits VIP
Det tycker du det är bra
jag tycker också om musik
men av annat slag
2010-10-31

  Mats Henricson
Precis som "Lotti" säger, många är dom...............
2010-10-30

  Lotti
jasså så tycker du, jag vet så många bra låtar och det beror på sinnesstämningen mycket så Jag gillar nog bara musik väldigt mycket.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel