Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpper loss alla känslor i ett fullkomligt galet misch-masch !


"Känslornas Eldorado !"

De onda ilskan !
Förtär dig i sin ondskefulla aversion !

Sorgen !
Gröper ur ditt inre, förlamar din aktion !


Förtvivlan !
River djupa sår i din själ !


Tveksamheten !
Förhindrar din utveckling
av tvetydiga skäl !


Passiviteten !
Förlamar ditt agerande,
stoppar din reaktion !


Högdragenheten !
Skaffar dig onödiga fiender !
Förblindar din personlighet !


Likgiltigheten !
I trance du vandrar, utan mål !
Bedövad och besudlad av
förhärdad bitterhet !


Ledsamheten !
Sorgens föregångare,
ska hållas kort !
Om möjligt är,
den viftas bort ..


Skämtsamheten !
Om oskyldig är,
en gudagåva så kär..


Glädjen !
En följd av ovanstående
kan upplyfta det nedslående
så viktig för vårt återuppstående (!)


Kärleken !
Det finaste av allt det här
ville, den,alltid, fanns där
den oss, i lyster, alltid klär
ett skimrande mirakel
ett glimrande orakel
alla vill vi denna finna
hoppas att vi, dit, må hinna !


------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-10-30 13:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ilska är en god egenskap.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska