Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Ge mig lit...eftertänksamhit*

Fröken jamade som katten
Välkomnade attacken
Hade jagat hela natten
Efter samlagskontakten

Men fasen...
Där satt jag, tatt mig vatten över huvet
Min bästa vän e svävande kär i detta luder
Spott och svordomar; sopa henne under mattan
Den sista härskarinnan över tron var Kleopatra

Förbjudet, inbjuden
Påflugen, motbjudande

Hon sätter regler för hur du ska sköta ditt agerande

Tunga individer börjar studsa som gaseller
Kontrollen försvinner lika snabbt som bagateller
På topp ena dan, nästa självmordsbenägen
Försökte öppna henne men hon gav mig bara näven

Så stick slampa, släck lampan
Ensamma stringmamma
Sära benen, sluta campa
Skit i honom, kom till pappa

Tappa själen för att få bedriva lite otukt
Jag fattar ännu inte hur fan han fick bestiga dig så




Fri vers av Anadol
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-30 16:33



Bookmark and Share


    annasofia.
Skön vändning.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol