Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asså så här är det

Jag gillar dig
och du ogillar mig.

Gilla och ogilla
är motsatser.

Motsatser
är motpoler.

Enligt gällande
magnetiska lagar
så attraherar
motpoler varandra.

Därför innebär det
att du gillar mig.

Jag är plus
du minus.

Jag är nord
du syd.

Jag är fel
du rätt.

Så,
gilla läget nu!




Fri vers av Anadol
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-22 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol