Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En eunuck är en stackars man ,som jobbar som uppassare och tjänare i ett arabiskt harem ,det mest tragiska är att dessa män kastreras innan de börjar jobbet......,jag skojar lite vårdslöst med detta, ganska medveten om att ingen ur yrkeskåren ifråga lär l


Eunuck med juck !

Eunuck med juck
aldrig sett en puck
kanske , nå´n gång,
fått krupp
tillhör en
tragisk grupp

Eunuck med juck
har nog långt till muck
kan aldrig så nå´n frukt
ej heller bedriva tukt
bara titta och se
på mången vacker "fé"

Eunuck med juck
en omöjlig mix
inga så´na trix
får ta till
andra vägar
vet ej, vad
"han" plägar

Eunuck med juck
en asexuell minoritet
ingen sensuell kvantitet
bara arbete och service
lever helt på detta vis
har ej träffat nå´n
ej lätt att vara "så´n"
ett öde värre än döden
tar bort all den väna glöden......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 20:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
A-ztekerna äter inte stekt mat.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska