Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder: Rumpnissarna var snälla småtjyvar jämfört med tidsvampyrerna i modern tid, låt inte dom djävlarna ta er, prioritera er tid och tänk positivt, sa gurun...




Aforism: Anti-PR-Reklamkampanj [på rim]

~*~

Skillnaden på reklam
nu och då
2010 och 1992
är att alla talar svenska
som om alla vore barn
voffo då då

LPWJ 28/10/10

e-bok: 



amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-30 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, massan måste ju fördummas.
Oförtröttligt jobbar marknadskrafterna.
Regeringar måste fördummas
politiker köpas, makten förskjutas
Vart ska det hamna till slut?
Vad är poängen egentligen?
2010-10-31

  L Patrik W Johansson VIP
Jag kom att tänka på att det förr var en bra låt och en slogan på engelska

nu finns det speakerröst på svenska på allt från godis till bilar

lite onödigt

låter som anslagstavlan från barndomen

6-8 skivor bröd

då hade man ju inte orkat annan mat...

Be well,
LPWJ
2010-10-31

    ej medlem längre
Jag gillar den här. Det är alldeles för mycket reklam!

Tycker om Astrids rumpnissar ...

"voffo då då"


"helt oskyldiga,
fantastiskt underbara

- helt apropå"


/Ann
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP