Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag, när jag parkerat min Skoda, ser jag denna nedgångna industrilokal med spruckna ,nedklottrade fasader och trasiga fönsterrutor....


Ett ruckel på Gredbyvägen !

Ett ruckel på Gredbyvägen
gör mej rivningsbenägen
så fult och förstört
det illa mej berört

Rucklet på Gredbyvägen
ser illa ut för sta´n
riktigt fult, som om "fan"
själv bodde där
sur och arg och tvär

Ruckel är inte snyggt
vill göra något styggt
tutta eld på skiten
byggnad alltför sliten
för att stå kvar
inget som man spar......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 21:49



Bookmark and Share


  lilla t
mmm det där känns igen, man blir trött på slitna lokaler, men tutta inte eld på det, medför bara att eländet står kvar längre,,, titta bara på stat!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska