Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstankar i min ensamhet...

kärlek..

tänker varje dag

saknar

så länge jag inte
har den

men ändå...

sprang ifrån den

eget val

hade inget...

ångrar ingenting

men ändå...

så ensam ibland...

och jag är ingen
ensamvarg

behöver någon
för att må bra

men inte till vilket
pris som helst

har insett det nu

och jag tar inte
vem som helst

men ska vänta

kanske kanske
kan jag finna

bara jag kan
sluta söka

vet ju att det är så
det brukar fungera..

vill ge allt som
jag sparar ihop
till den man som är
värdig

allt

föralltid....




Fri vers av firefire
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-30 22:17



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så som jag själv tänker =0) Varmaste kramen till dig som endast ska ha och är värd det absolut bästa <3
2010-11-02

  Marie Nord Andersson
Ja, det brukar vara så, när man slutar söka så finner man.. Du skriver fint!
2010-11-01

  Redeemer
Lycka till. Denna någon måste vara bra nog att fötjäna dig också!
2010-10-31

  hawkeye
Känner igen mig så mycket i dina rader...
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire