Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett par år sedan skrev jag flera "Godnatthälsningar" till de läsare som fortfarande var vakna.. Jag kör en liten "återvändare" i kväll....


"I nattens tysta timmar....."

I nattens tysta timmar
jag sitter här och rimmar
på det jag kommer på
får bli lite nu och då
kanske denna stillhet
frambringar lite mildhet
som omväxling till kutymen
tar på "snällkostymen"
spolar politiken
skippar all taktiken
njuter av det stilla
vill nu ingen "grilla"
kan synas omöjligt
men inte löjligt
för omväxling förnöjer
därför jag mig böjer
och serverar ömt
de väna ord jag gömt
i någon okänd vrå
eller i det blå
nu har jag slut på gnista
det här får bli det sista
men bara för ikväll
imorr´n kan bli en smäll (!)
för man VET ju knappast
och jag ju inte schappar......

Natti natti allihop där ute, var rädda om er !

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska