Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan i tanken begår man synden


Redan i tanken begår man synden

Den synen man får

Känslan

Ooooo vad risigt man ligger till verkar det som

Man känner begären bubbla som champagne

I ens själ

Vad är kraften i en kork med bubblande vin

Mot det som korkade huvet har

I lockelsens ögonblick….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan vara svårt, men det viktiga är att man litar på sig själv, och vet var man själv står!


/Ann
2010-10-31

  Bibbi VIP
Kanske som någon uttryckte det kan fåglarna få flyga över ens huvud men jag kan hindra dem att bygga bo där:-)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO