Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden





Ser fram emot pensionering
innan man byter regering.
Beundrar dess genorisitet
för pensionerernas kreativitet.
Har utökat löningen med en hel tia
så de har råd med en Tulo när de spelar fia.





Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP