Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensdag

Vandrar med tiden
och känner jag ler
Åt det som finns i den
det inre jag ser

Så vackert den blänker
i höstsolens sken
Tanken jag tänker
så skinande ren

Så kommer jag på
jag ler lite mer
Säg varför då
en fågel mig ber

Din önskan min vän
min hemlighet är
Det är nämligen
hon jag har kär




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 520 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-31 11:00



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar rimmad liten skimrande smaragd! Strålande ☼
2011-07-17

  firefire
åh vilken härlig liten pärla;))
tänk att jag inte sett den förrän nu;)
fint!!
2010-11-27

  Maiah VIP
Härligt varm och ljus dikt...och på rim..du är en mästare. Det är bra flyt i texten och det känns helt naturligt att man läser den på rim..det är nästan så det spritter av glädje....
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye