Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden


Försök att låta
tystnaden verka
i ditt inre

våga släpp
lös dom
inre känslor
som försöker
tränga sig fram

våga släpp
taget om dom
och
våga upplev

tillåt dig
känna
den befrielse

som blir
om du
vågar

älska dig
själv
mer




Fri vers av Janne
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 11:20



Bookmark and Share


  Silvergirl
Gillar den väldigt mycket!
2010-11-08

  Niclas Petersson VIP
Bland det svåraste.
Men en befrielse att våga.
Gillar. Mycket.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne