Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar


Ser en grupp fåglar
lämna vattenytan
sakta lyfter dom
mot skyn,
släpper ut
sina
vingar


låter
vinden
föra
dom
vidare




Fri vers av Janne
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 11:25



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat,
2010-11-01

  mare VIP
Släpp taget, och låt vinden föra, härligt
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne