Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid din grav


Daggkysst ros

Vid din grav
vilar en skär ros
vars kronblad smyckas av regntårar
Tårar från Änglar som förde dig hem

Där brinner ett ljus

alldeles nära

som lyser frid över ditt minne




Fri vers av Maiah VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-31 12:14



Bookmark and Share


    vilgot hellros
vackert vackert
2010-11-01

  Lars Hedlin
Fridfull och fin.....
2010-11-01

  mare VIP
Vacker dikt
2010-10-31

    ej medlem längre
Otroligt vackert
2010-10-31

  thyra
Vacker text och rubliken är underbar!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP