Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ung människa full av hat


Du lilla stackare

Ditt hat är så starkt

Du säger
Ni lämnade
vände ryggen
krävde, sa saker

Men

se inåt en smula
bara för en liten stund
om det är för långt

titta inåt för ett ögonblick

Du är som en spindel i dit eget nät
ett nät som du spänt ut själv
Du äter inte upp de döda gamla tingen som fastnat
Du gottar dig i dem
Trots att de ruttnat för länge sen
så är de färska för dig

Du lilla stackare
du bär tung börda fast du inte behöver




Fri vers av Maiah VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 14:51



Bookmark and Share


  yta
Bra skrivet, men hat kan också vara vägen ut och befria så länge som den är konstruktiv. Och inte fastnar i nätet.
2010-11-01

  Lars Hedlin
Djup och smärtsam...
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP