Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna värme i mitt bröst

Och fortfarande...

När jag blundar...

Alla dessa känslor i mig!

Som att jag lättar från marken,
allt svindlar,
en värme,
djupt där inne i mig.

Fortfarande...

Och det är höst.

Men ändå.

Denna värme!

I mitt bröst!

Du!




Fri vers av Amorina
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-31 17:46



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat
2010-11-07

    ej medlem längre
Kärleksvärme! Härligt!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina