Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är just typiskt

Ingen hade någonsin tidigare
behandlat mig så väl
som du

och jag hade aldrig
varit så uttråkad




Övriga genrer av jahapp
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-29 14:58



Bookmark and Share


  Agnes
Yeees! Igenkänningsfaktorn är uppe och svajjar i en annan galax.
2007-07-18

  MonaLisa
Bra uttryckt! Undvik honom hädanefter! *ler*
2005-11-30

    Roger Magnusson
Jag känner igen mig med. :) Ibland kan snäll betyda tråkig, men inte alltid.
2005-11-29

    ej medlem längre
vilka elaka kvinnor ni är. ska inte tycka synd om er om det är ni som hamnar på andra sidan en dag. nej det tänker jag inte ;))
2005-11-29

  Smultris
Fy... vad bra :)

Du är suverän...

Jag känner verkligen igen mig i dina ord här ;)
2005-11-29

    Mejja
En så dubbel känsla. Men känner också jag igen mig i den. ...*ler*
2005-11-29

  Propella
Herregud. Den känslan känner jag igen *skrattar*
Tack för att du skriver mina ord.
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

jahapp