Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från kompis på 3-dagars kurs .. kl 09.30


Mess: Dåligt humör

Kärringen startar dagen med sitt
mmm:ande och nickande.
Muppen stirrar på mig...
Jag e redan på dåligt humör.




Övriga genrer av jahapp
Läst 898 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp