Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför min mamma e den sötaste i helaste världen!!

Mamma å pappa var över i helgen
så slötitta vi lite på golfen
å de filmade ett vattenhinder
varpå Mamma utbrister:

MEN!! Det e ju VATTEN i den där bunkern!!




Övriga genrer av jahapp
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 18:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
När vi hade varit och sett
Lasse Åbergs film \"Golfspelaren\"
stötte vi på en inbiten golfspelare
utanför bion, som sa:
-Nu, fick ni väl, många glada skratt,
när \"golftermer\" flög i luften?
-Nej, då skrattade, varken vi eller andra...
-Varför inte? Det var, ju kul! Berätta varför
ni inte skrattade...
-Nej, du kan väl gissa...
2007-11-17

  Agnes
*ha ha*... jaså?!! ^^
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

jahapp