Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Fan va äckligt

\"Fan va äckligt,
nån har spytt i vår rabatt!
Men nej, vänta..
Det var nog jag efter julfesten..\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 813 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 13:26



Bookmark and Share


  Bissen
åhhh så typiskt... =)
2008-05-07

  madinsane
haha. strålande. måste ha varit en hejdundrande fest!
2008-01-13

  Agnes
*ha ha*... läste i någons presentation att han var så svinaktig att han till och med gav bacon dåligt rykte! Nåt åt det hållet, kanske?
2008-01-08

  Lisa
Andra är alltid äckligare än man själv, på något sätt...
2007-12-30

    Noomi
hihi... hoppsan..
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

jahapp