Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messkonversation: Precis som karlar

Hon (kl 10.30):
Nu har jag väntat länge nog...
Jag, din bästa vän
har faktiskt namnsdag idag
Kul att någon bryr sig...

Svar:
Näe förlåt Gumman, Grattis!
Lite tjejsex i present kanske?

Hon:
Vet faktiskt inte om jag
har någon lust nu..
Känner mig ignorerad.

Svar.
Men kom igen ra
Jag har ju nya underkläder
för din skull å allt

Hon:
Du ser..
Precis som karlar,
sex ska lösa allt...




Övriga genrer av jahapp
Läst 945 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-21 18:38



Bookmark and Share


    Noomi
hihi.. den är helt underbar..
2007-12-16

  Agnes
Grattis till en välförtjänt stjärna! Ja jisses, som jag skrattat åt dina finurliga, utlämnande, lust-ågrenstexter och tjejfnissat hej vilt. Du är värd en hel galax med stjärnor!!!
2007-08-03

  leopardia
det är ju nåt med dina mess-texter, som inte finns någon annanstans! de liksom kliar störtskönt i kistan, på nåt sätt.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

jahapp