Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Jag nös

\"Jag nös stort å högt
i landskapet idag.
Tre timmar senare
får jag syn på den stora fläcken
med torkat snor på kavajkragen...
och ingen har sagt nåt heller...\"

efter en liten stund kommer följande mess från samma person


\"Iofs var jag en av dom i måndags
när jag inte sa nåt till Henke om att han
missat raka några strån under näsan.
Men jag tänkte att han ändå inte kan
göra något åt det,
så det var ingen mening att säga nåt heller...\"





Övriga genrer av jahapp
Läst 824 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 18:23



Bookmark and Share


  Propella
Jag är förälskad i dina mess. Nästan dagligen smygkikar jag in för att få mig ett fniss eller ett gapflabb. Du är en härlig kontrast till det tunga, svåra. Tack.
2008-06-27

  Bissen
Hahaaa.. =) tack för att du delar med dig!
2008-05-07

    Noomi
hihi.. ja så kan det gå..
2008-02-04

  Lisa
Hahaha. Blir alltid lika glad av att tjuvläsa dina mess...
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

jahapp