Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ska allting vara så svårt ?

jag vill slänga mina armar runt din hals

jag vill dra mina fingrar genom ditt hår

jag vill dra med mina fingertoppar över din bröstkorg
varenda millimeter

jag vill lägga mitt huvud mot ditt bröst och höra ditt hjärta slå

jag vill känna konturerna av dina läppar

jag vill klä av dig
jag vill att du ska klä av mig
jag vill att vi ska klä av oss
du och jag och ingenting

jag vill känna hela dig
se dig
varje liten del av dig

två blir en




men jag kan inte
får inte




Fri vers av kentdrogad
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-11-01 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kentdrogad
kentdrogad