Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en främlings säng

inte långt härifrån
därifrån
ganska nära
i någon annans rum
i en främlings säng

friheten
med svetten som ligger kvar från morgon timmarnas äventyr
doften av starksprit och öl hängandes som en hinna över de två kropparna
i ett moln av cigarettrök
med en känsla av paradiset i en kapsejsad säng

orden var inget tvång
blickar, läppar, tungor och en inbjudan
energin flödade
som om det vore eldslågor i rummet
mellan ögonen

det fanns ingen ångest
den fanns inte ens i tankarna
och det blev ju faktiskt en utdelning av siffror i slutet
en lycklig summa siffror som blev nedskrivna
eller inslagna i ett omslag

men främlingar är inte alltid främlingar
bara för stunden
bara i ljusskenet av lampan
friheten ska kvarstå i något som skall de ut som en evighet
en evighet i ord men en kort tid

för trotts allt var vi båda två blonda




Fri vers av kentdrogad
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-20 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kentdrogad
kentdrogad