Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på dig

Sommar och gröna ängar lämna mig inte igen,
det kluckande havet, solen på min hud och den ljumma vinden.
När hösten smyger sig på och du försvinner ur mina armar och händer,
då fäller jag mina tårar på de annars så varma klipporna längs havets alla stränder.
Jag smeker sommarens sista blomma en allra sista gång,
och hoppas på att väntan på dig inte ska bli allt för lång.
Den ljusblå himmelen kryper ihop och blir ett stort och mörkt täcke över hela min värld,
livet kryper ur mig, jag känner mig fattig, ensam och undernärd.
Men jag minns dig sommaren, hur vi var som ett du och jag,
och du ska veta att jag sitter här och väntar på dig, för du kommer tillbaka, en vacker dag.




Bunden vers (Rim) av Sophia
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 12:55



Bookmark and Share


  queenia
vackert om sommaren den älskade..
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia