Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fattig mans kärlek

Jag skulle älska dig när du var gammal,
lika ihärdigt som om du vore ung
jag vill vara din make men inte din kung.
Jag önskar det var jag som förde dig till altaret fram
och inte någon utvald som lämplig att vara din man.
I natt är den stora natten då era tronföljare ska bli till,
om det ändå vore mina barn som skulle växa i din mage från juli till april.
Och om jag måste tala lika djupsinnat som en prins,
så är du för mig, det vackraste som finns.




Bunden vers (Rim) av Sophia
Läst 474 gånger
Publicerad 2010-11-01 12:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra!
2012-06-29

  F.
Så fin!
2011-03-28

  peter markurth
gillar denna
2011-02-20

    vilgot hellros
mkt härliga rim här, fin fint
2010-11-26

  Sophie Jennifer
Så vackert!
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia