Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nya andetag

Mörkret tränger på och jag kämpar för nya andetag,
jag drömmer om en ny, vacker och strålande dag.

Med solen i ögonen och världen tätt intill,
där jag reser mig upp och tar mig vart jag vill.

Hur stark du än är så faller vi alla ibland,
vi får hjälp upp eller så klarar vi oss på egen hand.

Men fastän vi gått vilse i dimman, så lättar den till slut,
och tro mig min vän, det finns alltid en väg ut.




Bunden vers (Rim) av Sophia
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 12:59



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Bra flyt och fantastiska rader
2011-02-20

    ej medlem längre
väldigt bra, hoppfull :)
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia