Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom nattens mörker



nattens hemska smärta
försvinner med ljuset
speglar själen
i mitt inre rum

tusen bitar
av skärvor
kan man skada
sig på.................blod

ögon stängs
för världens ondska
natten vaggar
mej till ro än en gång




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 16:15



Bookmark and Share


  Emme VIP
Jättefin!
2010-11-01

  queenia
vacker... :)
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson