Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gräver

 

 

 

med spaden i handen
gräver jag mig en grop
en plats där jag
kan sova
där jag inte behöver synas
känna
eller
tänka

där kan jag bara ligga
långt ner
i det kalla mörka
ensam
som alltid

där slipper jag vara någon
jag inte är
och jag behöver inte hoppas
på en bättre värld
det är som det är
tills allt är slut
och inget finns kvar

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-01 17:07



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Jag tycker om dig, låt oss stå på ett berg och se ut över den vackra världen som vi kan se.
2010-11-10

    Ladyblack
har inga ord att beskriva hur starkt jag gillade denna. bokmärks!
2010-11-01

  Emme VIP
Har också grävt den där
gropen några gånger....

Vackert och vemodigt..
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP