Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite om allt och ingenting



du kan aldrig göra ett första intryck
en andra gång

det sociala spelet är livets teater
med skådespelare utan utbildning
orden betyder inget
vi måste bara ut med dem

drinken i ena handen
snitten i andra

gud vilken snygg kostym
var har du köpt den
på loppis
sen fick jag hela drinkbrickan för mej själv

adjö




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 17:33



Bookmark and Share


  Line W
Bra text! Tyckte den var kul :)
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson