Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten i skogen

 

 

en fot i en sko
den andra i en annan
öppnar dörren
steg för steg
nerför trappan

öppnar porten
och går mot
ingenting
trampar astfalt
några meter
ser alla löven
på marken

det är kallt

steg efter steg
in i en skog
längs en stig
jag är ensam
ingen ser
och ingen hör

och tårar
faller
smärtan inom
brinner
som tusen eldar

sitter på en sten
så trött och besviken
på att allt alltid blir fel
borde vara van
men det är så svårt att vänja sig

det är som det är
en del är endast kvalificerade
för ensamhet
och här ute
hör ingen
hur jag
i tystnad
skriker

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-01 18:06



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
du har beskrivit ensamheten på ett knivskarpt sätt. Dikten gugger tag i mig och berör på djupet.
2010-11-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande dikt...snyggt fångat intill sista bokstav/B
2010-11-01

  Emme VIP
Här kommer många applåder
från mig till dig.. Vilken känsla
du får fram här.. *RYSER* och
vet hur du känner...
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP