Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt barnbarn säger jag är en MUPP


i väntan på en klasisk text



idag skriver jag endast för mej själv
för jag tycker det är så roligt
att minst en person gillar det
jag skriver

i morgon skriver jag för alla andra




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 18:18



Bookmark and Share


  Cris
Bra tanke det där..
2010-11-02

  * MARY *
vi är fler än en....
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson