Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monolog för två





det är du och jag Gunnar
lova det
vi ska alltid hålla ihop
lova det
vi ska vara ett
du och jag
tills döden
skiljer oss åt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 20:48



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
jag vill att du är kvar länge...länge...Gunnar lova att jag får läsa dina texter tills för evigt!
2010-11-02

  Per Teofilusson
bastuprat brukar låta såhär. Och då och då, gärna varje vecka.
2010-11-01

  Miss Mod
I sin egen vänkrets, tänkvärt, gillar dessa rader.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP