Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be still now, I am with you, breath deeply, I am within you

You can not be harmed

Your tougue barely speak, but I can still feel you




Ögonblickligen: Cirkus

 

 

När vetskapen hänger på väggen

tyst som för att vänta på att få tala

Väntar på att jag ska fucka upp igen

Drunkna i några drinkar, betala och gå

Cirkulera Chinatown runt magnetisk

allt dras till mig, allt stöts bort

Simma eller sjunk, Vallgraven är kall men djup

Tänk på det, jag lockas av djup

Brädar du verkligen den, är det värt att sjunka?

 

Bara var ett B-filmssubstitut

Ett uppslickat salt från tusentals Djungelvrål

Det är en gång till för att fejka

Det är två för att skaka liv i alltihop

Den tredje får du aldrig veta,

bara utsläckt och svettig kvar

Lås in till ingen nytta, sten-sax-påse

do the trick passivt som fan

Den som ser Happiness must be blind

 

Vintergatan en adress där solen alltid går ner

För dyster för att se det omvända

Och när vi älskar är vi bara offer på en knivsudd

Ett skrikande huvud i en taxi,

på jakt efter den absoluta botten,

en nollpunkt passerad i Götatunneln österut

Den taxametern rullar ännu,

och jag har ingen aning om min kreditvärdighet

 

Litteratur är rövknull, men det är trångt där bak

Så jag spred ut mitt manusskript längs strandkanten,

en sida för varje våg

Den gryningen var havet poetiskt och besjälat

Vill du förstå, får du ta och dränka dig

Ta i mig med tång, ta mig med våld,

kanske det enda som räknas

För vi säger ändå alla nej till kärlek

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna