Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöd


våra drömmar smekte varandra


i sommarnattens eldhav



månens silverskugga sköljde över våra kroppars lekande ensamhet


i en lidelsefull dans med tiden



inkapslade i en njutning av avståndet till världen utanför







Fri vers av D S
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 09:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hastigt har jag denna natt ur drömsvep skrivit sommarens eld...finner dina ord
en så oändligt vacker målning
ser kokongen
visst är den
samtidigt ser jag vackra fjärilsvingar

tack till bildväckan

ja, dina ord talar till mig, du vet att jag brukar möta dem

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S