Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om idag var igår

 

 

(igår)

 

Du, i min famn

 

(idag)

 

En ändlös saknad




Fri vers av wildrose
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-02 09:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Säger allt
2011-09-11

  TT
...så enkelt...men ibland räcker det enkla! Jag gillar den!!!
2010-11-08

  yoakimu
Sorgligt vackert.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose