Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan skrev denna text

Välkomna till Radiopoeter, idag skall vi ha ett samtal med poeten Zwen Hörmanz.

- Välkommen Zwen

- Jag ser ljuset där i blänket, som drar sig uppåt…….

- Vi hörde just början på Zwens nya dikt ” Stollar”

- Några säger att texten är ett eko av dej själv

- Vet inte exakt hur det brukar vara, känner en grym
smärta där inne i djupet. Vet i fan var det kommer ifrån
tror det kommer från mej själv, ta mej fan.

- Zwen du skall i kväll läsa dina verk på logen här i stan

- Jaså är det där jag skall vara, vinet där har en speciell karaktör rösten min röst låter som en ljuvlig varelse från förr gillar höra mej själv i denna text som jag framför
groupies är lite äldre ser du men vackra efter några vin
vad frågade du om.

- Zwen återkommer efter reklamen.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 13:03



Bookmark and Share


  queenia
och detta citerades från radion???? hahahahaha
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson