Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sudda sudda sudda



sudda sudda bort all skit
skriver bort ångesten

varför har ångesten inget bäst för datum




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-02 13:35



Bookmark and Share


  queenia
eller så kan man acceptera och bli vän med den.. avdramatisera dess existens..

så har jag gjort..

därför kan jag leva ett någorlunda normalt liv..
2010-11-02

  Cris
Läste nyss i en bok att man ska låta ångesten få sitta med på bussen men längst bak.. typ.

Det är svårt att få bort den helt och då kanske den kan få va me men bara i utkanten.. hm.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson