Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varning

alla som läser mina texter kan bli beroende

jag tar inget ansvar för de skador
på hjärnan de kan åsamka dej.

vänligen

LEJ




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 14:27



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Tack Ritva felstavningen är ändrad
2010-11-02

  Ritva
Du menar väl...varNing..?
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson