Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken värmer trots sin frånvaro (bor i mig ändå...)

ett skimmer
ett sken
lågor som leker
fladdrar i skugglek
på mina tapeter

sitter i tystnad
och tittar på
värmen från ljusen
är den enda jag får

han svek mig igen
eller var det jag
som borde ha fattat ändå

att det som låter alltför bra
kommer aldrig att gå...

för trött för att ens
vilja kräva svar
ett ensamt hjärta
är allt som är kvar

och ska så förbli
ännu ett tag
men jag har inte gett upp
om en ljus morgondag

hoppet och tron
lever trots allt
och kärleken värmer
fast livet känns kallt...





Bunden vers (Rim) av firefire
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-02 22:29



Bookmark and Share


  Bengt VIP
jo kärleken kan vara En väldigt fin text!
2010-11-03

  aol
bra inställning, gillas
2010-11-02

  Hon, Hanna
Trots vemod och sorg finns det en sorts stark, varm optimism och känsla av hopp i den här dikten som jag tycker mycket om. Tycker speciellt om: "och ska så förbli / ännu ett tag / men jag har inte gett upp" Bra!!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire