Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tankar


sover du

Sover du
viskade vinden i hennes öra

smekande, värmande
andas den mot
hennes lockar och hud

imorgon väcker solen dig
men
jag är vinden
som får dig
att
skratta
och
le




Fri vers av Maiah VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-02 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP