Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehag


När som helst

kan det infinna sig

någon eller något

och kräva något

känner det hela tiden

strax under huden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 225 gånger
Publicerad 2010-11-02 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans