Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara idag?

Tyst
Säg ingenting
Hinnan är tunn
Bryt den inte
Inte idag

Försiktigt
Kan du vara försiktig?
Bara idag

Kan du vara den
Mina minnen klippt till
Och sytt ihop
Bara idag?

Hinnan är tunn
Och innanför är
Mitt lögnsvarta hjärta
Mina ömmande drömmar
Låt dom vara


Varför
Bröt du hinnan?

Sanning
Ger mig utslag
Jag tål inte se dig
Mänsklig
Så varför
Är du människa?




Fri vers av Glömma
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-11-29 18:54



Bookmark and Share


  Neal
Bra!
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Glömma