Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny dag



ljuset närmar sig
mörkret försvinner
vinden viskar
om frid

ögon öppnas


en ny dag tar sin början




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-03 06:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint
2010-11-03

  Emme VIP
Fint =)
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson