Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dårfinks blick


dårens falkögon i en värld av glas med sanningar simmandes omkring

i den mångskiftande gestaltningen av svarta fantasier

och purvita drömmars koexistens



inuti själen brinner förnuftets broar en värmande död



friheten klär sig en elegant formering och spänner ut sin vidd över handlingens kuvade tjänsteceller



ett fraktalmönstrat hav utav spruckna leenden sköljer in över den förgiftade stranden


under den flygande dårens stulna skugga






Fri vers av D S
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 14:02



Bookmark and Share


  queenia
ditt bildspråk prövar verkligen läsaren.. och betraktaren...

gillar verkligen
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S