Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna text läses på eget ansvar



jag har skrivförbud här på poeter
mina texter kan vara skadliga för somliga
och borde förses med en varningstext

"du läser på eget ansvar"

några kan ju falla ner och dö i skrattanfall
medan andra anmäler mej till
någon ombudsman för att vara allvarsam

några här inne är allergiska mot mina bokstäver
nu finns det på apoteket en tablett att ta

"poetläserol"

för övrigt anser jag mej skriva
på skånska varför inte många
fattar om det är skoj eller allvar

mitt valspråk är

för poeter i siden

adjö




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-03 19:19



Bookmark and Share


  Cris
"För poeter i siden" underbart valspråk

Jag är inte allergisk mot bokstäverna i alla fall.
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson