Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas luften som finns här omkring mig

Träden
Löven
Skogen
Atmosfären
Jorden
Oxygen
Tar mig ett djupt och stort andetag
Och det gör jag allra helst om jag känner mig lite nere och svag, då jag lätt hostar ut min frustration
Fan också!
Börjar visst att bli lite sjuk
Men snälla ni gudar däruppe i himmelen
Det här är inte vad jag behöver just nu?

Jag andas luften som finns här omkring mig, precis som du
Kom så tar vi ett gemensamt andetag du och jag
Delar på samma känsla
bara skattar och är glada eller bara gråter tillsammans
Låter inte det lite kul?!
Låter inte det bra?

Ken Cassel
3/11-2010




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo, det låter jättebra!
2010-11-14

  queenia
yes.. helt underbart i nuet...
2010-11-04

  Blåbäret
låter utmärkt
delar på samma känsla var riktigt bra
bara det finns tillåtelse så...
2010-11-03

  anits VIP
Mycket bra skrivet, tycker om den...
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel